Vi er en ung og samtidig meget erfaren og dynamisk virksomhed. Med vores medarbejderes mangeårige erfaring hjælper vi vores bygherrer, projektudviklere og hovedentreprenører med at organisere byggelogistikken og byggepladsinfrastrukturen på den bedst mulige måde i planlægnings- og udførelsesfasen.  

Vi tilbyder:

 • Rådgivning
  Vi er din rådgiver for de komplekse krav, som projekter nu om stunder stiller til alle involverede - hvad enten det drejer sig om nybyggeri eller sanering i en by eller projekter i industrielle omgivelser. 
 • Mere stabilitet og sikkerhed
  Ved at forbinde dine byggepladsprocesser med it-support, der er skræddersyet til dit projekt, de rigtige personer med de rigtige ideer og implementeret på det rigtige sted, giver vi dit projekt mere stabilitet og større sikkerhed. 
 • Individuelle løsninger til dine behov
  Hvor det er muligt, stiller vi standardiserede moduler til din rådighed og tilpasser dem individuelt til dit projekt.
 • Professionalisme og erfaring
  Vi garanterer professionalisme ved brug af vores it-systemer (SLOT Manager og SITE Access), fordi vi har vores eget it-team, som i de sidste 10 år kontinuerligt har arbejdet med de grundlæggende og videreudviklingen af disse systemer.

Vi ser os selv og den centrale del af vores handlinger som en del af et produktionssystem. Det kan være Lean Construction, Kaizen eller ganske enkelt bare den sunde menneskeforstand parret med den nødvendige kreativitet og erfaring.

Vi arbejder frit og uafhængigt af vores kunder. Derudover kan vi som en del af den ejerstyrede Zech Group, med mere end 70 lokationer, få adgang til viden og et stærkt netværket – hvis det er gavnligt for projektets succes.